Μαθήματα SU JOK στα Χανιά

Τι είναι το Su Jok;

Το Su Jok, ως κομμάτι της Onnuri Medicine, αποτελεί ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα - δημιούργημα του Κορεάτη καθηγητή Park Jae Woo. Με τη λειτουργία του να στηρίζεται στις πλέον σύγχρονες αντιλήψεις για τον κόσμο και τον άνθρωπο, το Su (Χέρι στην κορεάτικη) Jok (Πόδι στην κορεάτικη) βασίζεται σε συστήματα αντιστοιχίας χεριού-σώματος και ποδιού-σώματος. 

Σύμφωνα με αυτές τις αντιστοιχίες μπορούμε να επιδράσουμε αποφασιστικά τόσο στη φυσική - υλική μας υπόσταση όσο και στη μη υλική (αισθήσεις, συναισθήματα, τρόπος σκέψης, ψυχική κατάσταση), με σκοπό την επανάκτηση και διατήρηση της υγείας. 

Στη μέθοδο Su Jok χρησιμοποιούμε επιλεκτικά φυτικούς σπόρους, θερμαντικά πούρα, ειδικές μίνι βελόνες, ειδικούς μαγνήτες, λίθους, αιθέρια έλαια, δαχτυλίδια για μασάζ, αλλά και χρώματα.

Τι καθιστά μια συνεδρία Su Jok τόσο ιδιαίτερη;

Οι συνεδρίες Su Jok επιδρούν ολιστικά στον ανθρώπινο οργανισμό με βαθιά αποτελέσματα. Το Su Jok ουσιαστικά προκαλεί την αυτοθεραπεία του κάθε ανθρώπου. Μέσα από τα κατάλληλα ερεθίσματα επιφέρει την αυτό-ίαση γι’ αυτό και θεωρείται ασφαλής και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία συνάδει αρμονικά με την ιδιαιτερότητα του κάθε οργανισμού. Κι ακριβώς επειδή όλα είναι αλληλένδετα (σώμα, ψυχή, νους), είναι σύνηθες το να προκύψουν πολλαπλά θεραπευτικά αποτελέσματα κουράροντας μόνο, για παράδειγμα, μια αλλεργία.

Μπορώ να διδαχθώ τη μέθοδο Su Jok;

Ένα από τα κύρια οφέλη του Su Jok είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα στον κάθε ένα από εμάς να επεμβαίνει στην υγεία του και να είναι ιατρός του εαυτού του. Συμφωνεί με την ανάγκη που έχει προκύψει στον σύγχρονο άνθρωπο να μπορεί να διαχειρίζεται αυτόβουλα, υπεύθυνα και ελεύθερα τη δική του σωματική, πνευματική και ψυχική κατάσταση. Η εκπαίδευση στη μέθοδο Su Jok παρέχει αυτό το προνόμιο, όπως επίσης την απαραίτητη κατάρτιση για την εφαρμογή θεραπείας σε τρίτους.

Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση στο Su Jok;

Η εκπαίδευση στη μέθοδο θεραπείας Su Jok γίνεται στα πλαίσια προγράμματος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «Φιλομάθεια» και περιλαμβάνει φοίτηση 50 ωρών, κατανεμημένες σε εβδομαδιαία μαθήματα. Στόχος μας είναι όχι η απλή, σεμιναριακού τύπου παρουσίαση της μεθόδου, αλλά η ουσιαστική κατάρτιση στο Su Jok, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Στο τέλος των μαθημάτων, κατόπιν εξέτασης, παρέχεται πιστοποίηση από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού NOCN.

Συνοπτική ύλη μαθημάτων:

Α Κύκλος: Συστήματα αντιστοιχίας, θεωρία και πρακτική
Β Κύκλος: Ενεργειακή θεραπεία - κανάλια ροής ενέργειας, θεωρία και πρακτική

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για εγγραφές / πληροφορίες:

- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ»: 2825041114 και 6976525635

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου